40-es számos szülinapi szalvéta elegáns léggömbös mintával - 20 db
  • 40-es számos szülinapi szalvéta elegáns léggömbös mintával - 20 db

40-es számos szülinapi szalvéta elegáns léggömbös mintával - 20 db

Ha születésnapi dekorációról van szó, azon belül is a szülinapi asztaldekorációról, akkor egy dolog biztosan nem maradhat el, az a szülinapi szalvéta. De  ha olyan mérföldkőnek számító szülinapot ünneplünk, mint a 40. születésnap, akkor miért ne választanánk ehhez 40-es számos szalvétát. Ez az elegáns, léggömb és csillag mintás szalvéta igazán feldobja majd az ünnepi terített asztalt, amivel nemcsak az ünnepeltet, de a vendégeket is elkápráztathatod. 20 db szalvéta található a csomagban, így jut belőle mindenkinek. Jól kombinálható más, hasonló mintájú dekorációkkal, vagy bármilyen arany és ezüst, esetleg fekete díszítéssel. Tedd emlékezetessé ezt a fontos szülinapot egy csodaszép asztaldekorációval, legyen ünnepi még ez az apró részlet is, mint a szalvéta.

g88867
1 090 Ft

Egységár: 54 Ft / db

(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: papír.

Mérete: 33 cm x 33 cm.

A csomag 20 darab papír szalvétát tartalmaz.

szülinapi szalvéta nem hiányozhat az ünnepi terített asztalról, legyen az egy többfogásos ebéd vagy egy falatkákból álló svédasztal. Azonban ha egy olyan különleges szülinapot ünnepelsz, mint a 40. születésnap, akkor válaszd hozzá ezt a 40-es számos, elegáns, léggömb mintás szülinapi szalvétát. Jól kombinálhatod más dekorációkkal, és nagyon mutatós lesz tőle az asztal. Add meg a módját az ünneplésnek, és ügyelj az apró részletekre is, mint amilyen ez a szülinapi szalvéta.