Ballagási emojis bögre
  • Ballagási emojis bögre

Ballagási emojis bögre

Ezzel a mosolygós, kacsintós emoji mintás bögrével tuti sikert fogsz aratni a ballagó diáknál, ha ezzel leped meg őt. A legviccesebb ballagási ajándék ez az emojis ballagási bögre, ami nemcsak hogy vicces, de hasznos is. Ajándékozd meg vele az elballagó diákot. Ezen a nem mindennapi bögrén két mókás ballagó kalapos, vigyorgó emoji fej található, ráadásul az egyik még cinkosan rád is kacsint. A ballagó diáknak nagyon kedves emlék lesz ez, ami mindig a ballagására és a diákévekre emlékezteti majd őt. És nem utolsósorban, minden egyes alkalommal eszébe fogsz jutni te is, amikor ebből az emoji fejes bögréből issza a reggeli italát.

sb029
990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: kerámia

Mérete: 8 x 12 x 9,5 cm

Vidáman mosolygó, cinkosan kacsintó, ballagó emojik díszítik ezt a ballagási bögrét, ami a tökéletes ajándék lehet ballagásra, diplomaosztóra. Ezek a kis ballagó kalapot viselő emoji fejecskék vidáman néznek vissza rád a bögréről, amitől neked is csak mosolyogni támad kedved. Így ha ezt adod ballagási ajándékként a ballagónak, akkor biztos lehetsz benne, hogy sok vidám percet szerzel neki, mert minden használatkor neki is majd mosolyogni támad kedve.